Nyheter

nylogo - Kopia.jpg-for-web-small

LABRADORENSDAG

Välkommen till en trevlig eftermiddag söndagen den 20 oktober kl 13:00 på Olles spår, med aktiviteter för hundarna och promenad. Vi bjuder på fika och kommer att ha utlottning av presentkort från Djurmagazinet.

Jaktkurs 2019

En glad skara deltagare på lyssnar på instruktören Peter Näsman och sedan får prova på apportering med vilt.

Inofficiellt jaktprov nybörjarklass

Välkommen till inofficiellt jaktprov nybörjar klass Lördagen den 1 juni kl. 08:30.

Domare: Peter Näsman

Anmälan görs till Sonja Almström sonja.larsson@hotmail.com  senaste anmälningsdag är den 27 maj. Uppge hundens namn, reg nummer, och ägarens namn och adress.

Pris 250 kronor.

Max 16 ekipage medlemmar har förtur först till kvarn.

En annons vi fått från Sörmlands labradorklubb.

Nosework

Nu finns det bilder under fliken bilder, från våran introduktion i Nosework som vi hade under 2 onsdagar på Forslunda gymnasiets hundhall. Vi tackar Christina Fernerud Björklund från Trehörningens hundcenter som visade grunderna för oss. Vi genomförde detta i samarbete med Studiefrämjandet

Föreläsning

Välkommen på föreläsning med Lena Stenvall.” Att jobba med stress och hund” Lite historia kring hunden”
Onsdag 10/4-19 kl 18-20. Vi bjuder på fika. 150kr/person betalas in på PG konto 698067-6. Vi kommer att vara på Umeå folketshus.
Anmälan senast 8/4-19″ till nero_labb@outlook.com
Vi gör detta i samarbete med Studiefrämjandet

Jaktkurs

Förra årets jaktkurs för nybörjarekipage kommer att hållas i år också då vi fick mycket positivt feedback av deltagarna. Även ett inofficiellt jaktprov planeras. Detta kommer att vara den 25 maj mellan kl 09:00 och ca 16:00 reservdag är 8 juni. Platsen är inte spikad än.Priset är 500 kr för medlemmar och 600 kr för icke medlemmar. Kom ihåg att anmäla snabbt för garanterad plats!” Anmälan görs till nero_labb@outlook.com.

Vi gör detta i samarbete med Studiefrämjandet.

NOSEWORK

Vi har fått tillgång till 2 instruktörer i Nosework. Vi kommer att använda tiden i hundhallen på Forslundagymnasiet som vi annars har egenträning på för detta istället. Vi kommer att ta en avgift på 100 kr/ gång för att täcka kostnaderna.