Aktiviteter

 nylogo - Kopia.jpg-for-web-small

VÄLKOMMEN TILL

Labradorens dag som kommer att vara den 23 september kl 14:00. Vi kommer att prova på olika aktiviteter med hundarna, samt ha en trevlig eftermiddag med hundprat och fika.

/ Styrelsen

 

Måste tyvärr meddela att det inte kommer att bli någon valpkurs men vi tar nya tag till nästa år

/ Styrelsen

Hej!
Onsdag den 5 september kommer Labbeklubben att vara värd för SSRK´s öppna träning. Vi kommer att träffas vid parkeringen vid Hamptjärnsstugan kl 18:30 vi kommer att träna apportering eller vad ni vill träna.
Vi ses / Styrelsen

Hej i sommarvärmen!
Hoppas alla hundar och ägare har det bra. Tänkte meddela lite om höstens aktiviteter. Det kommer en valpkurs i slutet av augusti, återkommer om dagar och tider. Vi tänker ha ett viltspår den 30 september där vi också återkommer med mer information. Ha en fortsatt skön sommar.
Mvh Styrelsen.

VILTSPÅRSDAGEN den 3 juni är inställd för att vi inte har fått in några anmälningar.

VILTSPÅRSDAG 3 JUNI

Viltspårsträningsdag söndagen den 3 juni. Dagen kommer att innehålla grunderna i hur man lägger spår och vad man ska tänka på. Vi kommer själva att lägga ett enklare spår som man senare går med sin hund. Medans spåret får ligga så fikar vi det medhavda fikat och grillar korv som klubben bjuder på. Priset är 250 kr och då ingår klöv som man får behålla samt blod till spåret. Vi har begränsat till max 8 hundar så först till kvarnen gäller. Anmälan görs till Mikael Lindqvist på mejl mikael.lindqvist@snipan.nu och frågor till telefon nummer 0706991360. Betalning sker till PG:698067-6.
Dagen sker i samarbete med Studiefrämjarna. Vi kommer att hålla till på Rovågersvägen 37B

JAKTTRÄNING 12 maj

Jaktträning med Peter Näsman. Fokus är att träna för en 1:a i Nybörjarklass.  Inga förkunskapskrav finns förutom grundlydnad.

Reservera helgen! MER INFO KOMMER INOM KORT!

På grund av den sena våren så har vi i styrelsen tagit beslutet om att flytta jaktträningsdagen till lördagen den 12 maj mellan kl. 10 och 15. Instruktör är Peter Näsman och vi kommer att vara ute i Holmsund. Priset är 500 kr för medlemmar och 600 kr för icke medlem och då ingår vilt till apportering. Glöm inte att ta med vatten och något för hunden att ligga på, vi kommer att apportera på land och i vatten så ta med handduk så ni kan torka hunden. Ta även med något att äta själva också samt belöning till hunden.
Frågor och anmälan ska lämnas till Hans Andersson på antingen telefon nr 070 – 3894912 eller på mail: nero_labb@outlook.com
Betalning sker till PG:698067-6
Begränsat antal hundar är 8 st så först kvarnen gäller. Vi kommer att genomföra dagen tillsammans med Studiefrämjarna.

3 reaktion på “Aktiviteter”

   1. Hej Malin.
    De som är utbildare i styrelsen är Gunilla Hägglund Sjöström och Sonja Larsson. De svarar gärna på dina frågor. Kontaktuppgifter hittar du under fliken på hemsidan.
    /Miranda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>